LIPUNMYYNTI JA VERKKOKAUPPAASIAKASPALVELU JA LIPUNMYYNTI

010 422 5600

asiakaspalvelu@hopealinjat.fi
arkisin klo 9-16

Verkkokauppa palvelee 24/7.

Siirry verkkokauppaan >

Suora numero laivalle:

0400 234 816

YRITYKSILLE JA RYHMILLE
 

Tarjanteen risteilyt ja reittimatkat sopivat erinomaisesti myös ryhmille. Katso valmiit paketit netistä tai kysy lisätietoja ja tarjous myynti-palvelustamme.

Risteilemme tilauksesta myös muina aikona ja räätälöimme toiveidenne mukaiset kesäretket, häät, juhlat, kokoukset ja yritystilaisuudet.

Matkustajakapasiteetti max. 115 hlö
Ravintolapaikkoja 82

MYYNTIPALVELU

YRITYKSILLE JA RYHMILLE
010 422 5699

myyntipalvelu@hopealinjat.fi

OY RUNOILIJAN TIE

 

POSTIOSOITE/TOIMISTO

Oy Runoilijan tie

Laukontori 10 LH 2

33200 TAMPERE

Y-tunnus: 0154755-0

Otamme vastaan ensisijaisesti verkkolaskuja.

OVT-tunnus: 003701547550
Verkkolaskuosoite = IBAN-tilinumero FI3315843000102216 Verkkolaskuoperaattori: Nordea
Välittäjän tunnus: NDEAFIHH

TIETOA TARJANTEESTA

Oy Runoiljan tien helmi, höyrylaiva Tarjanne risteilee perinteisellä reitillään Tampere-Virrat-Tampere. Reitti kulkee Näsijärveä pitkin Muroleen kanavan kautta Ruovedelle ja sieltä edelleen Virroille. Höyrylaiva Tarjanteen reitin varrelle mahtuu monia mielenkiintoisia kohteita.

S/S Tarjanne, vuonna 1908 rakennettu höyrylaivalegenda, on elämänsä aikana toiminut muun muassa sotalaivana ensimmäisessä maailmansodassa sekä ollut mukana Siilinkarin edustalla uponneen S/S Kurun pelastustöissä vuonna 1929.

Tarjanne on viimeinen pitkän linjan matkustajahöyrylaiva Suomessa ja maailman vanhin edelleen liikenteessä oleva alkuperäistä reittiä kulkeva matkustajahöyrylaiva. Matkan aikana matkustajat pääsevät kokemaan kuuluisan höyrypillin vihellyksen ja nauttimaan ravintolan antimista Akseli Gallen-Kallelan suunnittelemassa ravintolassa.

RUNOLIJAN TIE

Tampereelta Ruoveden kautta Virroille kulkeva historiallinen Runoilijan tie on saanut nimensä Johan Ludvig Runebergin mukaan, sillä hän asui nuoruudessaan Ruovedellä ja kirjoitti siellä useita kuuluisia runojaan.

Kulttuurihistoriallisesti merkittävällä Runoilijan tien laivareitillä näet upeita järvinäkymiä ja vaikuttavia luonnonmaisemia, jotka ovat aikojen saatossa inspiroineet Runebergin lisäksi monia muitakin Suomalaisia taiteilijoita, kuten Oskar Merikantoa, Akseli Gallen-Kallelaa, Hugo Simbergiä, Ellen Thesleffiä, Lauri Viitaa ja Aila Meriluotoa.

Laivan irrotessa laiturista Tampereen päässä nähdään ensin Pispalanharjun maisemia, Näsijärven sinistä selkää, rantojen upeita huviloita sekä Kirnusalmen kapeikon kalliomaalaukset. Laiva lipuu myös Gallen-Kallelan erämaa-ateljeen Kalelan ohi ja nähdäänpä matkan varrella myös höyrylaiva Kurun ruostunut runko.

Runoilijan tien lähtö- ja päätesatamina ovat Särkänniemen kupeessa sijaitseva Mustanlahden satama Tampereella sekä Virtain laivaranta aivan Virtain keskustan tuntumassa. Reitti kulkee Näsijärvellä, Muroleen kanavan, Ruoveden ja Visuveden kautta Virroille. Kokonaisuudessaan matka-aika on 8 tuntia.

Tampereen alue on Suomen vilkkain sisävesiristeilyalue. Risteilyjä käyttää vuosittain noin 120 000 matkailijaa. Alueelta ja sen laitureista on erinomaiset kulkuyhteydet joka puolelle Suomea. Lisäksi alueella on runsaasti mielenkiintoisia nähtävyyksiä risteilymatkustajien iloksi.

LIPUMYYNTI JA ASIAKASPALVELU

asiakaspalvelu@hopealinjat.fi

010 422 5600

YRITYS- JA RYHMÄMYYNTI

myyntipalvelu@hopealinjat.fi

010 422 5699

HYVÄ TIETÄÄ

Yleiset ehdot ja tietosuoja

Tietoa Tarjanteesta

Satamat ja kohteet

Yhteystiedot

Medialle

TILAA UUTISKIRJE


Liity Tarjanteen ja Hopealinjojen postituslistalle ja kerro meille mistä sinä haluaisit kuulla lisää.


Liity listalle >

SEURAA MEITÄ SOMESSA

#tarjanne #pyhänäsi #bikeandboat

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle